Forums -> Bizness
Ir krīze Web biznesā, vai tomēr nav?
Hannibals, 2009-12-06 20:08:08
Kā tad īsti ir... es, ja godīgi, attiecībā uz web lietām un pelnīšanu ar interneta projektiem sevišķi krīzi neizjūtu. Vismaz pagaidām. Kā ar pārējiem šīs jomas darboņiem?
Artūrs, 2009-12-07 17:04:38
Es pilnīgi noteikti jūtu krīzi - ienākumi jūtami samazinājušies. Galvenokārt tas attiecas uz Affiliate programmām.
Manuprāt, krīzi nav iespējams nejust. Gribi teikt, ka tev ienākumi nemaz nekrīt? Kādā jomā tad darbojies, ja nav noslēpums!?
Hannibals, 2009-12-07 20:09:52
Jā, tieši to es arī gribu teikt - ne visās jomās ir slikti.
Un tas ir gluži loģiski. Cilvēcei jau sen ir zināms par tādu enerģijas nezūdamības likumu, masas nezūdamības likumu utt. Ja vienā vietā kaut kas samazinās, tad citā tas palielinās tā, lai kopsumma nemainītos.
Man gribētos domāt, ka līdzīgi ir arī šeit - ja kādam paliek sliktāk, tad citam paliek labāk. Un vienīgais uzdevums ir parūpēties, lai tu būtu starp tiem, kam paliek labāk ;)
Cerams, ka domu apmēram var saprast tajā, ko sarakstīju.
Māris Ķ., 2009-12-07 22:26:15
Ikdienas dzīvē jau ik uz soļa to dižķibeli piemin un neļauj aizmirst...
Bet ja runā tieši par krīzes ietekmi uz pelnīšanu internetā, tad gan tā mani nekā nav ietekmējusi. Neko sevišķu nevarēju nopelnīt pirms krīzes, un neko sevišķu nepelnu arī tagad :D
a.s.y., 2009-12-08 22:58:18
Hannibal, Tu izvairījies no atbildes - kā Tu pelni? Nu protams, detaļas jau nestāstīsi, bet vismaz uz kuru pusi tas velk? Affiliate mārketings? Pelnīšana uz reklāmām? Piedāvā kādu maksas servisu vai ko citu?
Māri Ķ, internetā kaut ko nopelnīt var tikai tad, ja ir pacietība un neatlaidība. Tāpēc nepadodies, mēģini, un gan jau peļņa nekur neizpaliks!
alijs, 2009-12-09 20:23:10
Detaļas tik tiešām neviens Tev nestāstīs :) Tie, kas reāli kaut ko pelna, staigā pa veikaliem un tērē naudu, nevis lielās pa visām iespējamām vietām, cik daudz nopelnījuši. Vai arī sen jau aizbraukuši kārtējā ārzemju ceļojumā... ;)
Ja kāds saka "es Tev tūlīt pastāstīšu, kā var nopelnīt...", tad vari droši iet prom un beigas nemaz neklausīties, jo tā būs tikai kārtējā shēma, kur vienīgais reālais pelnītājs ir shēmas organizators.
Artūrs, 2009-12-11 19:12:36
Lielīšanos es arī neatzīstu... lai gan retās reizēs jau nedaudz var parādīt, ko iespējams nopelnīt, lai citiem iedvesma censties.
Hannibals, 2009-12-12 09:58:44
Jā, jā - lai citiem ir iedvesma censties, un līdz ar to, lai Tev lieki konkurenti rodas ;)
To asy: nu vairāk uz maksas servisu velk, bet nav arī gluži online serviss tā parastajā nozīmē. Nu, kā jau Alijs teica, detaļās neiedziļināsimies :)
Runājot par affiliate, tad ārzemju lapās (un es darbojos tikai tur) krīzi jau arī nav tā, ka ļoti justu. Galvenā izmaiņa varētu būt tāda, ka agrāk cilvēki ņema pirmo preci, daudz nedomāmjot, tad tagad varbūt mazliet vairāk piedomā, par ko savu naudu tērēt. Bet nav tā, ka netērē nemaz...
donis, 2010-01-20 12:57:14
Es pilnīgi piekrītu tam,ka internetā var nopelnīt,tikkai tam ir vajadzīga pacietība un sākumā arī diezgans rūpīgs darbs.Es pats izvēlos PTC saitus.Lietoju tikai dažus visdrošākos un pārbaudītākos un tiem tad arī rūpīgi pievēršos,nevis sareģistrējos 10 lapu un tad nu caurām dienām klikoju.Protams,ja gribi uzreiz savu peļnu jau pašā sākumā lielāku,tad nāksies investēt pērkot Premium kontus un īrŗt referāļu pakas,taču ilgtermiņā tas atmaksājas un pēc tam jau sāk nest peļnu.Lūk mani saiti ar ko strādāju un kam uzticos:
http://LatBux.Lv/index.php?ref=donis55
http://www.money.theleech.org/?r=donis55
Sie ir latvijas saiti un tiem ir arī dažādas izdevīgas akcijas un ir arī apliecinājums,ka šie saiti ir reģistrēti LR nodokļu maksātāju reģistrā,tātad maksā nodokļus un ir droši.
Trešais saits manuprāt,komentārus neprasa,jo to manšķiet zina katrs,kas kaut nedaudz saskāries ar pelnīšanu internetā.Tas ir viens no
Lai pievienotu komentāru, autorizējies!

SĀKUMS