Forums -> Bizness
Pelnīt ar savu draugiem.lv profilu
alijs, 2010-03-27 14:18:51
Nesen parādījies jauns projekts - pelnidraugos.lv, kas piedāvā pelnīt ar saviem draugiem.lv profiliem. Pelnīšana notiek, iesakot draugiem.lv Runā sadaļā saites uz noteiktām mājas lapām. Par katru draugu, kas apmeklē šo saiti, saņem nelielu naudas summu.
Ideja, manuprāt, ir ļoti veiksmīga - draugiem.lv Runā sadaļa jau labu laiku ir laba vieta, kur reklamēt savas mājas lapas. Tagad tas notiek organizēti...
Izmēģinājuma nolūkos pievienoju arī robot.mycompany.lv lapu pie reklāmām - paskatīsimies, cik daudz apmeklētājus izdosies šādā veidā savākt ;)
Mistika, 2010-03-27 14:38:06
Nu no parasto mirstīgo draugiem.lv lietotāju viedokļa tā jau ir tikai kārtējā PTC aktivitāte. Neko lielu tā nenopelnīsi :)
Laba izdevība šī varētu būt vienīgi websaitu īpašniekiem - ja izdomā piesaistošu reklāmu, tad tā var "aiziet tautās" un savākt krietnu daudzumu apmeklētāju.
alijs, 2010-03-27 15:08:43
Tieši par to jau es arī runāju ;) Šeit galvenie ieguvēji būs tieši web lapu īpašnieki.
Manā skatījumā galvenā priekšrocība, salīdzinot ar parastām reklāmām, ir tāda, ka šīs reklāmas, kā teici - "aizies tautās". T.i. parasti reklāmas tiek izņemtas pēc apmaksātā perioda beigām, bet šīs būs redzamas vēl kādu laiku pēc tam, turpinot vākt apmeklētājus.
No "parasto" lietotāju viedokļa jau peļņa nekāda dižā nesanāks... kā jau ar jebkuru klikošanas piedāvājumu. Nu ja ir daudz draugu, tad pāris latus gan jau var nopelnīt.
Hannibals, 2010-03-27 18:46:10
Nu nez, grūti pateikt... vispār, ja pamēģināji, varētu uzrakstīt kādu kopsavilkumu par ieguldījumiem/apmeklētājiem no šī pasākuma ;)
a.s.y., 2010-03-29 09:54:56
Kārtējais clickeris. Piespamos tik to sadaļu ar visādiem linkiem, kas man 100 gadus neinteresē. Šobrīd tur var kādu tīri labu anekdoti pa starpu izlasīt, bet ja šī spamošana kļūs populārāka, tad laikam tomēr man būs slinkums starp spama plūdiem ko meklēt.
alijs, 2010-03-29 18:01:04
Nu jā, kā jau Mistika teica - no parasta draugiem.lv lietotāja viedokļa tas ir tikai parasts clickeris, vai vispār spams. Es runāju no web lapas īpašnieka viedokļa - man piem. tīri labi izdevās uzdzīt apmeklējumu, izmantojot to servisu. Tuvakajā laikā iemetīšu kopsavilkumu par rezultātiem...
Lai pievienotu komentāru, autorizējies!

SĀKUMS