Forums -> IT izstrāde
Ko darīt?
Aldo, 2009-09-11 23:21:57
Ir izstrādāts jauns Interneta reklāmas veids - bet ārzemēm, ne Latvijai.
Kur lai īsti meklē cilvēku, kas spētu šo projektu realizēt ārzemēs.
Mistika, 2009-09-13 14:29:55
Jauns reklāmas veids? Izklausās interesanti... ;)
Skatoties, kas tas ir par reklāmas veidu un kā to plāno realizēt - kādi tieši cilvēki ir vajadzīgi.
Ir dažādi portāli un forumi (šis un citi līdzīgi), kur interesentus var meklēt. Es arī labprāt uzzinātu ko vairāk par šo projektu... ;)
Hannibals, 2009-09-14 19:35:27
Kas tad tam reklāmas veidam tāds ir, ja derīgs tikai ārzemēs, bet Latvijā nē?
alijs, 2009-09-15 21:57:19
Ne viens vien reklāmas veids ārzemēs strādā daudz labāk nekā pie mums.
Kaut vai tas pats affiliate mārketings. Nu nav vēl daudziem cilvēkiem Latvijā tādas uzticības internetam, lai tajā veiktu maksājumus. Tāpēc šobrīd, manuprāt, likt affiliate reklāmas LV lapās vietējai auditorijai ir gandrīz vai bezmaksas reklāma. Lielākā daļa cilvēku, pat ja ieinteresēsies par reklamēto preci, tad drīzāk aizbrauks uz veikalu tai pakaļ nevis caur mūsu affiliate linku ies un pirks.
Pats tikai 2 affiliate programmās LV lapās esmu piedalījies... nevienā no abām līdz šim reālu naudu nopelnījis neesmu... var jau, protams, būt, ka tikai pagaidām... :)
Aldo, 2009-09-16 09:36:18
Hannibals raksta:
“Kas tad tam reklāmas veidam tāds ir, ja derīgs tikai ārzemēs, bet Latvijā nē”
Labi es Tev atbildēšu, bet lūdzu man atbildi vai pirksi vai nē ?
Runa iet par Pasaules vadošo firmu modes precēm. Tāpēc mani interesē vai Tu pirksi ļoti modernu apģērbu piem. Versace vai Gucci par 2000 – 3000 latiem ?
Jeb arī varbūt Tu domā, ka Rīgā varētu pat atvērt šādu apģērbu veikalu.
Bet ir viena problēma. Ja man šo apģērbu nenopērk, tad pēc pusgada tas vairs nebūs modes aktualitāte un cenā kritīsies pat 10 reiz. Tātad 300 Ls.
Jo redzi šeit tiek maksāts nevis par audumu (tā cena var arī nebūt liela) bet par slavena dizainera darbu un to ka pusgadu tas būs Pasaules topā. Pēc pusgada varēsi pirkt citu.
Tad lūk, ja man šis apģērbs netiks nopirkts, kas atlīdzinās zaudējumus. Varbūt tos varētu atlīdzināt no tautas kabatas kā Parex gadījumā ? Tad taisam vaļā.
Hannibals, 2009-09-17 19:41:24
Es pilnīgi noteikti Versace vai Gucci nepirkšu... man tas ne pārāk daudz izsaka, par modi neinteresējos :)
Par maksātspēju jau nav runa - protams, ka ārzemēs būs daudz vairāk cilvēku, kas pirks modes preces par dārgu naudu. Mani vairāk interesēja nevis pārdodamās preces, bet tieši pats reklāmas veids, ja saki, ka tas ir izstrādāts jauns.
Lai pievienotu komentāru, autorizējies!

SĀKUMS