Forums -> IT izstrāde
Konkursu saits
Hannibals, 2010-04-09 14:48:41
Oho, skatos te kaut kas jauns parādījies - konkursi.mycompany.lv - ko ar to plānots panākt? Nopelnīt vai ko citu? :)
alijs, 2010-04-09 17:00:45
Nē, neko pārāk pelnīt es ar to nedomāju. Ja nu vienīgi AdSenses kontu mazliet papildināt...
Tas vairāk bija sava prieka pēc taisīts, izmēģinot jaunas tehnoloģijas. Domāju tagad mazliet padzīt Googlē uz augšu un tad jau redzēs, kas no tā sanāks.
Mistika, 2010-04-11 10:46:09
Kādas tieši jaunas tehnoloģijas tur ir? No pirmā acu uzmetiena izskatās pavisam vienkārša tā lapa, izņemot varbūt vienīgi flash elementus.
alijs, 2010-04-12 09:48:12
Jaunās tehnoloģijas ir "jaunas" tieši priekš manis, nevis vispār kaut kas globāli jauns ;) Lai gan arī kopumā ņemot, reti kurš ko tādu izmanto.
Turklāt "jauns" ir nevis rezultāts - lapas kods, bet veids, kā tas tiek rakstīts.
Doma ir tāda, ka ir kods, ar kura palīdzību var uzģenerēt PHP kodu priekš datu ievades formas, datu attēlošanas tabulās (gan horizontāli, gan vertikāli) utt. To, kā izskatās rezultāts, var redzēt piem. konkursi.mycompany.lv.
Priekšrocība ir tāda, ka jaunu lapu (vai vismaz daudzus tās elementus) es varu uztaisīt ļoti īsā laikā.
a.s.y., 2010-04-14 22:22:39
Uztaisīt lapu ļoti īsā laikā var arī ar wordpress, joomla, php board un kaut vai tajā pašā ucoz'ā ;)
Kopumā jau man patīk. Doma interesanta - apkopot visus konkursus. Ja vēl to varētu darīt kaut kā automātiski, būtu pavisam ideāli.
alijs, 2010-04-23 18:32:56
Automātiski diez vai varētu kvalitatīvi konkursus apkopot ;)
Man šķiet, labi jau tas, ka kāds kādu konkursu pievieno un nav pašam viss jāmeklē un jāliek klāt. Tik nez kāpēc neviens neliek savu linku klāt kā "ievietotājs"... varētu tak sevi pareklamēt lieku reizi :)
a.s.y., 2010-04-26 22:46:51
Ne jau visiem ir ko reklamēt. Es domāju - tiem parastajiem mirstīgajiem, kam savas web lapas nav ;)
Spilvens, 2010-05-10 22:53:38
Ta sanāk, ka es varu pievienot tur bez maksas savu linku un viņš stāvēs tajā konkursu lapā visu laiku?
alijs, 2010-05-11 22:07:37
Jā, pievienojot konkursu, vari pievienot arī savu linku un tas stāvēs tur visu laiku. Vienīgi tad, kad konkurss beigsies, tas pārvietosies uz arhīvu un atradīsies tur.
Lai pievienotu komentāru, autorizējies!

SĀKUMS