Forums -> Dažādi
Meklēju darbu
javals, 2010-01-04 23:27:25
Kā jau teicu - meklēju darbu saistībā ar web programmēšanu (PHP, Javascript, Java, HTML). Tas var būt gan pilna/nepilna laika patstāvīgs darbs, gan uz konkrēta projekta laiku.
Ja ir kādi piedāvājumi, rakstiet uz javals@inbox.lv. Paldies!
Hannibals, 2010-01-04 23:45:34
Man šķiet, ja Tu ieliktu šo sludinājumu kādā sludinājumu portālā (SS.lv, zip.lv utml.), tad iespējas, ka kāds pieteiksies būtu lielākas ;)
javals, 2010-01-05 12:06:31
Lielajos portālos jau mēģināju. Neviens tā arī neizrādīja interesi - tagad jau tādu sludinājumu tur ir pa pilnam. Šeit vismaz pagaidām esmu vienīgais :)
a.s.y., 2010-01-05 20:25:26
Ņemot vērā, ka sludinājums ir specifiski par web programmēšanas tēmu un šajā saitā tomēr pārsvarā apgrozās cilvēki, kas saistīti ar web lapu veidošanu, tad, iespējams, nemaz tik slikta ideja tā nav - likt šeit šādu postu.
donis, 2010-01-20 12:57:57
Es pilnīgi piekrītu tam,ka internetā var nopelnīt,tikkai tam ir vajadzīga pacietība un sākumā arī diezgans rūpīgs darbs.Es pats izvēlos PTC saitus.Lietoju tikai dažus visdrošākos un pārbaudītākos un tiem tad arī rūpīgi pievēršos,nevis sareģistrējos 10 lapu un tad nu caurām dienām klikoju.Protams,ja gribi uzreiz savu peļnu jau pašā sākumā lielāku,tad nāksies investēt pērkot Premium kontus un īrŗt referāļu pakas,taču ilgtermiņā tas atmaksājas un pēc tam jau sāk nest peļnu.Lūk mani saiti ar ko strādāju un kam uzticos:
http://LatBux.Lv/index.php?ref=donis55
http://www.money.theleech.org/?r=donis55
Sie ir latvijas saiti un tiem ir arī dažādas izdevīgas akcijas un ir arī apliecinājums,ka šie saiti ir reģistrēti LR nodokļu maksātāju reģistrā,tātad maksā nodokļus un ir droši.
Trešais saits manuprāt,komentārus neprasa,jo to manšķiet zina katrs,kas kaut nedaudz saskāries ar pelnīšanu internetā.Tas ir viens no
jancitis123, 2010-01-20 13:18:12
Daudzi meklē, bet grūti ko atrast. :)
Hannibals, 2010-01-20 19:22:40
Ja godīgi, sen neesmu mēģinājis meklēt. Bet kā runā, tad drīz jau sāks atkal firmas vākt kadrus atpakaļ. Tagad tak visi bija uz krīzes laiku atlaisti ;)
Lai pievienotu komentāru, autorizējies!

SĀKUMS